Koulutuksiamme kesäyliopistoissa eri paikkakunnilla

Vanha kyltti MV

Koulutamme soveltavaa positiivista psykologiaa ja itsemyötätunnon perusteita useissa kesäyliopistoissa syksyllä 2017.

Tutustu ja ilmoittaudu mukaan!

Soveltava positiivinen psykologia

Jyväskylän kesäyliopistossa 14.-15.9. ja 10.11.2017 (3 op)

Kouluttajana pitkän linjan positiivisen psykologian asiantuntija, ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja psykoterapeutti Krisse Lipponen. – Ilmoittaudu viimeistään 28.8.

 

Keski-Pohjanmaan kesäyliopistossa 5.-6.10. ja 1.12.2017

Soveltava positiivinen psykologia

Krisse Lipponen ohjaa viemään käytännön tasolle viimeisintä kansainvälistä tutkimustietoa. Koulutus sisältää luentoja, keskustelua ja harjoituksia. Soveltavan positiivisen psykologian teemoja tutkitaan suhteessa yksilöllisiin ja yhteisöllisiin kysymyksiin, sekä mietitään uusia toimintamalleja omaan työhön ja työyhteisöön. – Ilmoittaudu viimeistään 22.9.

 

Tilaa TaitoBa -uutiskirje!

20.06.2016Uutiskirjeemme ilmestyy noin 4 kertaa vuodessa.

Nimen tarina: Taito+ Ba + House

24.03.2015

Ammattitaitoamme on saada asiakkaiden taito, osaaminen ja tieto käyttöön ja jalostumaan Ba:ssa. Tämä ammattitaito on syntynyt tuhansista työtunneista koulutusta, terapiaa, työnohjausta ja valmennusta.

Taito

Uskomme että ihmisillä, ryhmissä ja työyhteisöissä on riittävästi taitoja vaikuttaa asioihinsa, ratkaista ongelmiaan ja kehittyä. Taidot voivat kuitenkin olla hukassa tai vajaakäytössä. Voimme yhdessä työskennellen saada uinuvat voimavarat käyttöön ja  muovata parempaa tulevaisuutta.

Ongelmanratkaisutaidot, kehittämistaidot, ammatilliset taidot ja näkökulman vaihtamisen taidot ovat keskeisiä toiminnassamme. Autamme asiakkaitamme kehittämään taitojaan niin terapeuttisessa, työnohjauksellisessa, valmennuksellisessa työskentelyssä kuin koulutuksissamme.

Lue lisää…