Tiedeilta aivojen ja kehon hyvinvoinnista 9.3.2018

TaitoBa Housessa on järjestetty muutamia taideiltoja omaksi ja kumppaneiden iloksi. Maaliskuussa on tieteen vuoro!

Puhujana illassa on apulaisprofessori FT Iiris Hovatta. Hän kertoo uutta tutkimustietoa aivojen ja kehon hyvinvoinnista, ja erityisesti huomio on mindfulnessin vaikutuksesta stressiin, aivoihin ja sydänterveyteen.

Iiris on neurogenomiikan apulaisprofessori, aivotutkija Helsingin yliopiston Biotieteiden laitoksella Viikissä. Hän johtaa neurotieteen Brain & Mind -tohtoriohjelmaa. Iiriksen tutkimusryhmä selvittää psykososiaalisen stressin vaikutusta ahdistuneisuuteen ja aivojen toimintaan. Mindfulnessista hän kiinnostui tämän tutkimuksen kautta ja kävi mindfulnessin perus- ja jatkokurssin TaitoBassa 2012 ja 2013. Sen jälkeen Iiris on seurannut mindfulnessista tehtyjä tieteellisiä tutkimuksia, keskittyen erityisesti sen stressinsietokykyä sääteleviin biologisiin vaikutuksiin.

Iiriksen osuus on n. klo 17.30 – 19. Ennen ja jälkeen on tarjolla pientä suolaista ja makeaa sekä rentoa kanssakäymistä.

Koordinaatit: TaitoBa House, Annankatu 29 A, 4. krs

Illan hinta: 35 e (sis. alv 24%)

Maksu verkkokaupan kautta

Tervetuloa!

 

 

 

 

 

 

Tilaa TaitoBa -uutiskirje!

20.06.2016Uutiskirjeemme ilmestyy noin 4 kertaa vuodessa.

Nimen tarina: Taito+ Ba + House

24.03.2015

Ammattitaitoamme on saada asiakkaiden taito, osaaminen ja tieto käyttöön ja jalostumaan Ba:ssa. Tämä ammattitaito on syntynyt tuhansista työtunneista koulutusta, terapiaa, työnohjausta ja valmennusta.

Taito

Uskomme että ihmisillä, ryhmissä ja työyhteisöissä on riittävästi taitoja vaikuttaa asioihinsa, ratkaista ongelmiaan ja kehittyä. Taidot voivat kuitenkin olla hukassa tai vajaakäytössä. Voimme yhdessä työskennellen saada uinuvat voimavarat käyttöön ja  muovata parempaa tulevaisuutta.

Ongelmanratkaisutaidot, kehittämistaidot, ammatilliset taidot ja näkökulman vaihtamisen taidot ovat keskeisiä toiminnassamme. Autamme asiakkaitamme kehittämään taitojaan niin terapeuttisessa, työnohjauksellisessa, valmennuksellisessa työskentelyssä kuin koulutuksissamme.

Lue lisää…